Minisun Luusto Kalsium 500 mg + D-vit. 10 mikrog 100 purutabl

Minisun Kalsium + D₃ sisältää kalsiumia ja D₃-vitamiinia luuston hyvinvointiin. Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Lisäksi D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Minisun Kalsium + D₃ -tuotteet maistuvat hyviltä, niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D₃-vitamiinia. Tuote on lempeän marjaisen makuinen, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 10 mikrogrammaa D₃-vitamiinia.
Hyvänmakuiset tabletit voit imeskellä, pureskella tai niellä.
Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.
Pakkauskoko:
100 purutabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
14,75 €
81,94 € / 0.1800
Kalsium-D3-vitamiinivalmiste luuston hyvinvointiin.
1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.
Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: D3-vitamiinia 10 µg (200 %*), Kalsiumia 500 mg (63 %*) *Osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (sorbitoli, sukraloosi), maltodekstriini (maissista), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontaiset aromit (marja, mustaherukka), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.
500mg KALSIUM: KALSIUMKARBONAATTI
10mikrog D-VITAMIINI: KOLEKALSIFEROLI
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.
Sopii raskaana oleville ja imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)