Vita C 500 mg 200 tabl

Vahva C-vitamiinitabletti
Pakkauskoko:
200 tabl
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tuotetta varastossa
11,20 €
76,71 € / 0.1460
C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin, sillä se ei varastoidu kehoon.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.
Aikuisille 1 tabletti 1–2 kertaa päivässä niellään veden kanssa.
Suositeltu vuorokausiannos 1–2 tablettia sisältää:

C-vitamiinia 500-1000 mg (625-1250 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
C-vitamiini (askorbiinihappo), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksypropyylimetyyliselluloosa, isomalti, rasvahappojen magnesiumsuolat), väriaine (kalsiumkarbonaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), keskipitkät triglyseridit.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
500.00mg C-VITAMIINI: L-ASKORBIINIHAPPO
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)